ESTIEM: Сајам запошљавања - онлајн, 1. и 2. децембра 2021.

Студентска организација ESTIEM LG Нови Сад, чији је основни циљ повезивање и интеграција студената кроз пројекте и сарадњу и ове године организује Сајам запошљавања. Циљ Сајма запошљавања је приближавање компанија студентима кроз директну комуникацију, панел дискусије и радионице.

ESTIEM први пут организује Сајам у партнерству са Новосадским сајмом и то у онлине формату, што омогућава учестовање свим заинтересованим студентима из целе Србије. Студенти ће имати прилику да разговарају са HR менаџментом великих компанија, прођу процес пословних интервјуа, оставе свој CV, а најбољи ће имати могућност да добију посао или праксу.

Компаније са којима ће се студенти упознати су L'Oréal, Continental, Ernst & Young, NoBug, Startuj.com, LOOP.rs, HDL Design House, Апатинска пивара, Bosch, Joberty, Lear, Danieli Systec engineering.

Сајам запошљавања ће бити одржан 1. и 2. децембра у онлајн формату, путем платформе expooline.rs. Заинтересовани могу да се пријаве преко линка: https://estiemsajamzaposljavanja.expoonline.rs/register/

 

Претрага